Μαρινάκης για Σπαρτιάτες: Θα αντιμετωπιστούν πολιτικά και κοινοβουλευτικά – Τι είπε για το περιστατικό στη Ρόδο

«Το προηγούμενο διάστημα εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο που μας έδινε το Σύνταγμα και οι νόμοι έτσι ώστε να μην δίνεται η δυνατότητα νομικά, ο Άρειος Πάγος πάντοτε κρίνει, σε εγκληματικές οργανώσεις ή σε ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για τέτοια αδικήματα να αποτελούν αρχηγούς κομμάτων τα οποία θα εισέλθουν στη συνέχεια στη βουλή. Είχαμε και τις σχετικές αποφάσεις» δήλωσε για τους Σπαρτιάτες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Οι Σπαρτιάτες θα αντιμετωπιστούν στη Βουλή κοινοβουλευτικά και πολιτικά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για το εάν η ΝΔ προσφύγει στο εκλογοδικείο επανάλαβε ότι οι Σπαρτιάτες αντιμετωπιστούν κοινοβουλευτικά και πολιτικά. «Προφανώς όποιος έχει μεμονωμένα δικαίωμα να κάνει προσφυγή είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Το κρίσιμο νομικό θέμα, το οποίο δεν είμαστε δικαστήριο να το κρίνουμε, είναι αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, είναι ο πραγματικός και ουσιαστικός αρχηγός του κόμματος αυτού» συμπλήρωσε.

Μαρινάκης για Ρόδο: Η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την κυβέρνηση

«Οι πολιτικές ηγεσίες των δύο αρμόδιων υπουργείων καθώς και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες επενέβησαν άμεσα όπως είχαν καθήκον, δείχνοντας άμεσα αντανακλαστικά. Η τήρηση της νομοθεσίας είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για την κυβέρνηση, κάτι που δείχνει και με τις πολιτικές της. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε προς όφελος του συνόλου των εργαζομένων» σημείωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για το περιστατικό του εργαζόμενου στη Ρόδο.

Εντείνονται οι έλεγχοι και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο είπε ο κ. Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για καταγγελίες τουριστών για υπερβολικές χρεώσεις σε νησιά, προσθέτοντας «εμείς θέλουμε τις καταγγελίες των πολιτών και τις καταγγελίες τουριστών και θα εξετάζεται κάθε καταγγελία και καθετί που θα γίνεται γνωστό ακόμη και από τα social media, με όσα προβλέπει ο νόμος. Και θα υπάρχουν άμεσες επεμβάσεις για την τήρηση της νομιμότητας».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ