Μαρία Μπακοδήμου: «Κι εγώ αναρωτήθηκα αν έπρεπε τελικά να σταματήσουμε το πρωινό με τον Φώτη»

Η Άση Μπήλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου θυμήθηκαν στιγμές από τη συνεργασία τους στο πρωινό του MEGA, όπου και πρωτογνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Έχουμε ζήσει μαζί τα καλύτερά μας χρόνια, αν και εμένα δεν μου αρέσει να το λέω αυτό, γιατί πιστεύω ότι και τα επόμενα θα είναι ωραία. Είμαι αισιόδοξη», σχολίασε από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αλλάξανε τα πράγματα και επειδή αλλάζουμε κι εμείς μπορούμε να κάνουμε κι άλλες επιλογές. Στο χέρι μας είναι όλα», τονίζει.

«Για μένα ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές, γιατί έμπαινα σε έναν καινούργιο χώρο, δεν είχα καμία επαφή. Η μουσική και η αστρολογία ήταν οι δύο μεγάλες μου αγάπες, τα δύο χόμπι μου που ευτύχησα να τα κάνω μαζί. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί σταματήσατε να κάνετε πρωινό. Γιατί μου το κάνατε αυτό;», ανέφερε στη συνέχεια η Άση Μπήλιου με χιούμορ.

«Γιατί δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε για πάντα. Κι εγώ το έχω αναρωτηθεί, αν έπρεπε να μείνουμε, εκ των υστέρων. Άντε να μέναμε 2 χρόνια ακόμα. Θέλαμε να δοκιμαστούμε σε πράγματα. Δεν είναι ότι μας καλύπτει κάτι και είπαμε «εντάξει, τελειώνει αυτό». Εμένα μου αρέσει πάντα να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Εγώ όσο μαθαίνω, νιώθω ζωή, παίρνω ενέργεια», απάντησε η Μαρία Μπακοδήμου για τη λήξη της συνεργασίας της στο πρωινό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ