Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στο τελευταίο The 2Night Show της σεζόν βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για την απόφασή της να αλλάξει δισκογραφική εταιρεία, τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και την εμπειρία της στο Survivor All Star.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις εξελίξεις στη ζωή της και τον Μάριο Πρίαμο, η Ελευθερία Ελευθερίου «λύγισε» για όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και τις εντάσεις που είχαν με τον Μάριο, μετά την αποκάλυψη για τη σχέση τους.

«Μου έβγαλε μια λύπη η εικόνα σου τον τελευταίο καιρό. Μου έβγαλε μια στεναχώρια η ιστορία σου. Αξίζει λέω μια τόσο ωραία γυναίκα να τα περνάει όλα αυτά;» ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περίμενα αλλά στάθηκα δυνατή στο να αντιμετωπίσω μια κατάσταση. Ήξερα πως ό,τι και να γινότανε θα κρινότανε. Εκεί πέρα, θέλοντας ή μη, όλοι θέλουν να συμμετέχουν στο δικό σου πρόβλημα και εκεί από πάνω έπεσαν όλοι οι παράγοντες», ήταν το γενικότερο σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι οι συνθήκες και δεν ξέρεις πώς θα φερθείς σε μια περίεργη φάση αλλά και πώς θα αντιδράσει και ο άλλος. Από τις ανθρώπινες συμπεριφορές μου βγαίνουν παράπονα. Ήταν πολύ περίεργο (το survivor) Δεν μου αρέσει να κάνω υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία Ελευθερίου. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ