Γαύδος: Έκλεψαν τις πινακίδες του δήμου για την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία του Σαρακήνικου

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Δήμου Γαύδου να απαγορευθεί ο γυμνισμός στην παραλία του Σαρακήνικου, ενώ να επιτρέπεται στις υπόλοιπες παραλίες , άγνωστοι… έκλεψαν τις πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο Δήμος στην συγκεκριμένη παραλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews, ο Δήμος Γαύδου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μικρή μερίδα ανθρώπων που αδιαφορούν για την επιθυμία των κατοίκων του νησιού και πως θα εφαρμοστεί η απόφαση της τοπικής κοινωνίας, ενώ θα τοποθετηθούν ξανά οι σχετικές πινακίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο προφίλ του δήμου Γαύδου στα social media:

«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ξανά ότι μια μικρή μερίδα ανθρώπων ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (δεν εξηγείται διαφορετικά!)  ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τοπική κοινωνία.

Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή, θεωρεί ότι οι Γαυδιώτες, δεν είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τις παραλίες του νησιού μας και χρειαζόμαστε μέντορες και προστάτες.

Θεώρησαν λοιπόν σωστό να κλέψουν τις ταμπέλες που τοποθετήθηκαν στο Σαρακήνικο σχετικά με το γυμνισμό. Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Η ΓΑΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, οι πινακίδες αντικαθίστανται άμεσα και η Αστυνομία φροντίζει για την εφαρμογή της απόφασης της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ