Γάμος εξπρές: Γαμπρός ζήτησε διαζύγιο μέσα σε 24 ώρες και δεν φαντάζεστε τον λόγο

Ένα εξοργιστικό γεγονός αποκάλυψε μία χωρισμένη γυναίκα στην διαδικτυακή, ραδιοφωνική εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού Άμπι Τσάτφιλντ. Όπως εξήγησε η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Ρέιτσελ και είναι από το Σίδνεϊ, ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο σε λιγότερο από 24 ώρες από τον γάμο τους, επειδή αρνήθηκε να κάνουν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου. Η Ρέιτσελ πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή επειδή είχαν ως θέμα “Ποια είναι η μικρότερη σε διάρκεια σχέση σου;”.

«Ήμουν παντρεμένη για λιγότερες από 24 ώρες, όταν ο σύζυγός μου, ζήτησε διαζύγιο και χωρίσαμε δύο εβδομάδες μετά» είπε αρχικά η γυναίκα. Ενώ εξήγησε πως το βράδυ του γάμου είχαν βγει και γυρνώντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, εκείνη αρνήθηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

«Τη νύχτα του γάμου είχαμε βγει και όταν γυρίσαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς δεν του έδωσα αυτό που ήθελε» περιέγραψε αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

Σε ερώτηση ενός εκ των συμμετεχόντων της εκπομπής, για το εάν είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις πριν παντρευτούν, η Ρέιτσελ διευκρίνισε πως «Είχαμε κάνει ήδη σεξ, ήμασταν ήδη μαζί. Ήμασταν κουρασμένοι και δεν ήθελα να κάνω και την επόμενη ημέρα ήθελε διαζύγιο». Στο τέλος δήλωσε πως η όλη διαδικασία την άφησε στεναχωρήμενη αλλά και ανακουφισμένη, καθώς θα προέκυπταν άλλα προβλήματα στη συνέχεια.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο προφίλ που έχει η εκπομπή στο TikTok, έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών της πλατφόρμας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές.

@hotnightswithabbie Whats your shortest relationship? #fyp #relationship #dating ♬ original sound – Hot Nights W/ Abbie Chatfield

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ