Αναστασία Τσιλιμπίου για τη σκηνή βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»: «Ταράχτηκα»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

Η νεαρή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνίστησε στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μεταξύ άλλων, μίλησε για την απαιτητική σκηνή του βιασμού της ηρωίδας της και την συνεργασία με τον Στέλιο Μάινα στην σειρά «Το Νησί».

«Θα μιλήσω εκ του ασφαλούς γιατί ήμουν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με ανθρώπους που με έκαναν να νιώσω ασφάλεια στη σκηνή του βιασμού. Και ο παρτενέρ μου ήταν εκπληκτικός μαζί μου και πολύ σωστός. Οπότε είμαι πολύ τυχερή που βρισκόμουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον ωστόσο, αν εγώ που υποκρινόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή ταράχτηκα τόσο, σκέψου για ένα θύμα πόσο χαοτικός είναι αυτός ο κόσμος», είπε αρχικά Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Στο Νησί ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Θυμάμαι όμως ότι ο Στέλιος Μάινας προσπαθούσε στα γυρίσματα πάρα πολύ να δημιουργήσει μια σχέση και την Ιφιγένεια που να ήταν μπαμπάς – κόρες. Πραγματικά στο τέλος τον αισθανόμουν σαν μπαμπά μου», πρόσθεσε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Θυμάμαι ότι πολλές φορές ερχόταν και μας έλεγε «αυτή την ατάκα δοκίμασε να την πεις έτσι» και όντως έβγαζε νόημα αυτό που έλεγε. Αυτό θυμάμαι πραγματικά από αυτόν και τον αγαπώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, η Αναστασία Τσιλιμπίου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ