Survivor All Stars: «Γύρισε την μπιφτέκα τρεις φορές στον αέρα» – Χαμός με την στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη

Λίγο πριν τη νέα αποχώρηση από το Survivor All Star οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πέταξαν τα «βέλη» τους κατά του Νίκου Μπάρτζη για την στρατηγική του στις ψηφοφορίες.

«Πρέπει να κάνεις ανάλυση χαρακτήρα του Μπάρτζη που επιτέλους μίλησε για το συμφέρον του και την στρατηγική του, που τόσο καιρό κατηγορεί όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από εδώ ότι πάνε σύμφωνα με στρατηγική. Είναι ο πρώτος παίκτης που ακόμη και να λέει για την… γυριστή μπιφτέκα, είναι ο πρώτος που τη γύρισε. Και τη γύρισε και στον αέρα τρεις φορές, όχι μία», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Και συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εμένα με ενόχλησε που άλλαξε την ψήφο και χρησιμοποίησε τη δικαιολογία να σπάσει το παρεάκι. Πες ότι θα ψηφίσω τη Στέλλα για να βγει υποψήφια η Στέλλα και να έχουμε μια πιο αδύναμη φαινομενικά στο κοινό παίκτρια, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσω να φύγω», ανέφερε για τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση μαζί με τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Ηλία Μπόγδανο και τη Μελίνα Μεταξά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ