Survivor All Star: Στέλλα Ανδρεάου για Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Έχει κόμπλεξ μαζί μου»

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στο Survivor All Star ανάμεσα στην Στέλλα Ανδρεάδου και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, η πρώτη δεν δίστασε να επιμείνει στην άποψη που εξέφρασε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού για την συμπαίκτρια της.

H Στέλλα Ανδρεάδου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και δεν θα προσπαθήσει καθόλου να αλλάξει αυτό στα τελευταία… χιλιόμετρα που απομένουν μέχρι την οριστική αυλαία για το Survivor All Star.

«Δεν είμαι μαλωμένη μαζί της, αντιθέτως αυτή ίσως και να έχει κόμπλεξ μαζί μου. Το ότι λέω την αλήθεια, δυο φορές έχω πει την αλήθεια στο συμβούλιο, είναι αυτό που την έχει πειράξει. Της έχω εξηγήσει και off camera πως ότι δω και με ενοχλήσει ή μου ζητήσει ο Γιώργος Λιανός τον λόγο, θα το πω και θα τοποθετηθώ» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας απευθείας στην κάμερα.

«Τόσο κακό είναι δηλαδή να πω την αλήθεια; Αν κάποιους τους πειράζει αυτό, ίσως μάλλον αυτοί να έχουν το λάθος να το πω έτσι» κατέληξε η Στέλλα Ανδρεάδου για την συμπαίκτρια της, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ