Survivor All Star: Οι ομηρικοί καβγάδες που αναστάτωσαν τους παίκτες

Το Survivor All Star πλησιάζει προς το τέλος του με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Τους τελευταίους έξι μήνες, παίκτες που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους του Survivor, δοκίμασαν ξανά τις σωματικές και ψυχικές τους αντοχές τους, ενώ παράλληλα ήρθαν αντιμέτωποι με απαιτητικά αγωνίσματα.

Για ακόμη μία χρονιά, από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί μεταξύ των συμμετεχόντων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες βγήκαν εκτός εαυτού και πρωταγωνίστησαν σε απίστευτους καβγάδες, οι οποίοι προκάλεσαν αναστάτωση στο παιχνίδι και «πάγωσαν» το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου είχε ξεσπάσει μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια, της Εύης Σαλταφερίδου και του Ηλία Γκότση. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας μιλούσε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Εκείνη τη στιγμή η Εύη Σαλταφερίδου πέρασε από πίσω του για να μαζέψει μια καρύδα. Τότε ο Τάκης έγινε έξαλλος, καθώς θεώρησε ότι η συμπαίκτρια του κρυφάκουγε την προσωπική του συνέντευξη.

Η Εύη Σαλταφερίδου γύρισε απογοητευμένη στην καλύβα ξεσπώντας σε κλάματα. Ο Ηλίας Γκότσης θέλησε να την υπερασπιστεί με αποτέλεσμα να έρθει και εκείνος σε έντονη αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο έντονος διάλογος μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Εύης Σαλταφερίδου:

Τ.Κ.: Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα cue μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες.

Ε.Σ.: Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Τ.Κ.: Εγώ έχω πρόβλημα; Προσπαθώ να μιλήσω εδώ πέρα.

Ε.Σ.: Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου;

Τ.Κ.: Δεν βγάζω τίποτα εγώ και δεν κερδίζω εντυπώσεις. Εύη, ωραία, σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι μαζί σου.

Ε.Σ.: Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος.

Τ.Κ.: Μπράβο. Οπότε άκουγες τι έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά πέρασε η Εύη κατά λάθος γιατί μου θυμίζει την Ελευθερίου. Είναι δυνατόν να κάθεται στην γωνία και να ακούει τι λέω; Τι πρέπει να γίνει εδώ πέρα; Πού πρέπει να πάω για να κάνω την συνέντευξή μου; Και να περνά και να μου λέει θα δει ο κόσμος ποιος είσαι; Εγώ ποιος είμαι ή ποια είσαι εσύ;

Στη συνέχεια Τάκης Καραγκούνιας και Ηλίας Γκότσης παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στους συμπαίκτες τους. «Δεν σου δίνω σημασία. Εδώ πέρα δεν θα το παίζεις μάγκας. Άσε τις μαγκιές σου. Η διαφορά μας είναι ότι ό,τι έχω να πω, το λέω μπροστά. Με τις νέες προσθήκες ξέρω τι έχεις πει για εμένα και δεν έχω δώσει καμία σημασία. Τι το παίζεις έξυπνος;», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

«Κι εμένα μου έχουν πει οι νέες προσθήκες ότι είσαι μεγάλη κότα, δειλός και δεν παίζεις με τον Κατσούλη… Άκου μικρέ μου γιατί είσαι χαζός τελικά», απάντησε σε έντονο ύφος ο Τάκης Καραγκούνιας, με την κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου.

Στο Survivor All Star, χαμός έγινε και μεταξύ Αφροδίτης Σκαφίδα και Ελένης Χαμπέρη, οι οποίες σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια. Η Αφροδίτη Σκαφίδα έγινε έξαλλη με τις αιχμές που άφησε η Ελένη Χαμπέρη σε ένα συμβούλιο του νησιού.

«Θέλω να συζητήσουμε κάτι σημαντικό γιατί με πρόσβαλες μπροστά στους μπλε! Με πρόσβαλες πάρα πολύ γιατί δεν έχω “μαγειρέψει” τίποτα ποτέ μου. Ούτε και ήξερα ποιος θα ψηφιστεί και είπες ότι υποκινήθηκα από τον Σπύρο! Ότι δηλαδή δεν έχω προσωπικότητα και δικά μου κριτήρια για να ψηφίσω. Αυτό είπες. Με κατηγορείς για κάτι το οποίο δεν ισχύει! Με κατηγόρησες ότι υποκινήθηκα! Δεν με κατηγόρησες; Με κατηγόρησες ή όχι στο συμβούλιο; Ελενίτσα μου, άμα το οργάνωνε θα έβγαινε υποψήφιος, κοριτσάκι μου; Κάτσε και σκέψου λίγο λογικά γιατί είσαι κουτοπόνηρη! Κοριτσάκι μου, αν ήθελε να το πετύχει θα το πετύχαινε! Δεν μπορείς εσύ εμένα να με εκθέτεις ότι μαγείρεψα κάτι την στιγμή που δεν έχω μαγειρέψει τίποτα, δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν και δεν ξέρω κανείς τι θα ψηφίσει! Ψήφισα με δικά μου κριτήρια, κοριτσάκι μου και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου και με κανέναν εδώ πέρα», είπε εξοργισμένη η 41χρονη Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, απευθυνόμενη στην συμπαίκτριά της.

Η Ελένη Χαμπέρη μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star τόνισε: «Όχι, δεν θα πάρω τίποτα πίσω. Δεν έχω πει κανένα ψέμα, όλα είναι με βάση τα γεγονότα. Είπα την γνώμη μου, τους έπιασα απροετοίμαστους γιατί δεν είχαν καθίσει να το επεξεργαστούν και το πέταξα στο συμβούλιο σαν βόμβα οπότε εκεί τα έχασαν».

Ο Τάκης Καραγκούνιας πρωταγωνίστησε και σε ένα πρωτοφανές σκηνικό έντασης με τον Μάριο Πρίαμο-Ιωαννίδη. Αφορμή στάθηκε η άρνηση του Νίκου Μπάρτζη να παίξει σε μια συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης. Ο Μάριος Πρίαμος μπήκε στη μέση και στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, τσακώθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια. Οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν μάταια να τους ηρεμήσουν.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τ.Κ.: «Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς! Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Σε έχω κερδίσει τόσες φορές ρε νούμερο! Τι θες; Να μη μιλάω;»

Μ.Π.: «Σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου.
Ηρέμησε, Τάκη».

Όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησε να επέμβει, ο Τάκης Καραγκούνιας του επιτέθηκε φωνάζοντας: «Βούλωσέ το κι εσύ, αγοράκι μου». Για αρκετή ώρα η κατάσταση ήταν έκρυθμη μεταξύ των παικτών, κατά τη διάρκεια αγωνίσματος επάθλου, στο Survivor All Star.

Άλλος ένας μεγάλος καβγάς, που προκάλεσε αναστάτωση στο Survivor All Star, ήταν μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου. Η Μαριαλένα παρεξηγήθηκε από τα πειράγματα του συμπαίκτη της, για τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ο Σάκης Κατσούλης που ήταν δίπλα της στην καλύβα, δήλωσε στην κάμερα του Survivor All Star: «Ο Κωνσταντίνος μετά από πέντε μήνες μου δείχνει ότι δεν έχει μάθει ποια είναι η Μαριαλένα και ότι όταν δεν νιώθει καλά με το εαυτό της και δεν νιώθει ότι είναι αυτή που πρέπει τουλάχιστον στο αγώνισμα, δεν της αρέσει να της κάνουν πλάκα. Κάτι το οποίο ο Κωνσταντίνος το εκμεταλλεύεται για να της χαλάσει την ψυχολογία. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

«Μπορεί το χιούμορ μου να είναι λίγο κάπως, λίγο επικριτικό, το δέχομαι. Αλλά αν δεν με ξέρουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες και παρεξηγούνται τώρα που τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρω. Εγώ καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εγώ λέω την αλήθεια, κάποιους τους ενοχλεί και για να ενοχλεί σημαίνει ότι όντως ισχύει. Την Μαριαλένα την πειράζει αν κάποιος ασχοληθεί με την αγωνιστική της εικόνα. Αν κάποιος της πει ότι δεν ήσουν καλή, αρχίζει και ωρύεται. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες της, η Μαριαλένα τόνισε: «Είναι πολύ περίεργος χαρακτήρας, θέλει πολύ καλό χειρισμό για να μπορέσεις να μιλάς με τον Κωνσταντίνο. Γίνεται πολύ επικριτικός. Αν ήμουν και εγώ στο ίδιο mood με τον Κωνσταντίνο μπορεί να δεχόμουν το χιούμορ του, αλλά αφού βλέπει ότι δεν είμαι γιατί γίνεται επικριτικός. Αν δεν το αντιλαμβάνεται είναι χαζός».

«Γυρνάς εσύ και μου λες, “έλα φέρε και κανένα πόντο σήμερα”; Ώπα ρε φίλε, εντάξει, να μου το πει ο Σάκης εντάξει, αλλά ο Κωνσταντίνος; Όταν το χιούμορ ξεπερνάει τα όρια τότε είναι κακία. Δεν με ξέρει και από χθες, δεν μπορεί να μιλά όπως θέλει», τόνισε συναισθηματικά φορτισμένη η 27χρονη γυμνάστρια, στην κάμερα του Survivor All Star.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ