Survivor All Star: Αποχώρηση «βόμβα» από τον Άγιο Δομίνικο

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star με τις ανατροπές να συνεχίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιώργος Λιανός για τον τελικό: «Τέλη του Ιουνίου επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ο τελικός του “Survivor All Star” θα γίνει στις 10-11 Ιουλίου. Κάπου εκεί νομίζω», ήταν τα ακριβή λόγια του Γιώργου Λιανού.

Survivor All Star Spoiler Υποψήφιοι

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο πρώτος υποψήφιος για τη νέα εβδομάδα στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι άλλοι δύο υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού.

Survivor All Star Spoiler Αποχώρηση

Σαν «βόμβα» θα σκάσει η νέα αποχώρηση από το Survivor All Star, καθώς ένας παίκτης με μεγάλη δυναμική στο κοινό, αποχωρεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς τις τελευταίες ώρες τα spoiler τον θέλουν εκτός παιχνιδιού. 

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος απασχόλησε με την κόντρα του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την ψήφο που δέχτηκε από τη φίλη του, καθώς οι δυο τους διατηρούσαν άριστες σχέσεις, μέχρι που η ψηφοφορία τάραξε την χαλαρή καθημερινότητά τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μένει να δούμε πλέον την ανακοίνωση της αποχώρησης αλλά και τις πρώτες αντιδράσεις της κόκκινης ομάδας.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ