Shannen Doherty: «Πώς μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος» – Οι συγκλονιστικές στιγμές πριν από την επέμβαση για αφαίρεση όγκου

Ακόμη ένα συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφει στιγμές από την σκληρή και γενναία μάχη που δίνει με τον καρκίνο, δημοσίευσε η Shannen Doherty.

Η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται η ίδια να συνομιλεί με την γιατρό της, πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου από το κεφάλι της. Η σταρ του Beverly Hills 90210 είναι ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, ενώ φοράει την ειδική ρόμπα και το σκουφάκι στα μαλλιά της. Παρά τον τρόμο που νιώθει, βρίσκει την δύναμη να κάνει χιούμορ με την γιατρό της.

Στη λεζάντα του βίντεο, που γυρίστηκε τον Ιανουάριο, η Shannen Doherty γράφει: «16 Ιανουαρίου 2023. Χειρουργική. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου που ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Σαφώς προσπαθώ να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη».

«Ο φόβος με κυρίευσε. Φοβάμαι για όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχώ μήπως αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρεάσει. Ανησυχώ ότι θα βγω από το χειρουργείο και δεν θα είμαι πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος», προσθέτει η ηθοποιός.

Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι μια αξονική τομογραφία στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι είχε μεταστάσεις στον εγκέφαλο. Μαζί με ένα βίντεο στο Instagram που την έδειχνε να υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία, η Doherty ανέφερε ότι έκανε τον πρώτο γύρο ακτινοβολίας στις 12 Ιανουαρίου. «Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου», σχολίασε.

Η Shannen Doherty αποκάλυψε για πρώτη φορά την διάγνωσή της, το 2015, και έκτοτε ενημερώνει για τις δύσκολες μάχες που δίνει για την υγεία της. Το 2020, η ηθοποιός είπε ότι ο καρκίνος μαστού είχε επιστρέψει και είχε προχωρήσει στο τέταρτο στάδιο, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Good Morning America.

Είχε μάθει την δυσάρεστη είδηση λίγο πριν από τα γυρίσματα για την επανεκκίνηση του 90210, BH90210. Τότε, είχε αναφέρει ότι επιθυμία της ήταν να δείξει πως «οι άνθρωποι στο στάδιο 4 μπορούν επίσης να εργαστούν. Όπως, ξέρετε, η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που πάρουμε αυτή τη διάγνωση. Έχουμε ακόμα να ζήσουμε».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ