“Το Φάντασμα του Κάντερβιλ” από την θεατρική ομάδα “ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ” του Μουσικοφιλολογικού & Καλλιτεχνικού Συλλόγου “Ο Ακρίτας”

Η θεατρική ομάδα του Μουσικοφιλολογικού και Καλλιτεχνικού συλλόγου Ο Ακρίτας, ΝΕΑ ΣΚΗΝΗ, παρουσιάζει το έργο του Όσκαρ Γουάιλντ Το Φάντασμα του Κάντερβιλ σε μετάφραση, θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ισμήνης Κωνσταντοπούλου, στις  1, 2, 3 και 4 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής Καλαμάτας και ώρα 9 το βράδυ.

Στο υπέροχο αυτό έργο που είναι για μικρούς και μεγάλους παίρνουν μέρος δεκατρείς ενήλικες και δύο παιδιά.

Η μουσική του έργου είναι του Στάθη Γυφτάκη και τα σκηνικά του Βενετσάνου Μπαλόπουλου, ενώ, την αφίσα φιλοτέχνησε η εικαστικός Χριστιάνα Κανελλακοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Αμερικανός πρέσβης, κος Ότις, αγοράζει τον πύργο της οικογένειας Κάντερβιλ, στην Αγγλία, για να περνάει τις διακοπές της η οικογένειά του. Μόνο που εκεί κατοικεί και ένα φάντασμα, το φάντασμα του Σερ Σάιμον Ντε Κάντερβιλ, που στοιχειώνει τον πύργο εδώ και 350 χρόνια. Όλοι όσοι πέρασαν από εκεί, ταχύτατα τον εγκατέλειψαν τρομαγμένοι από το φάντασμα αυτό. Η οικογένεια όμως του κυρίου πρέσβη δεν φαίνεται να πτοείται από κάτι τέτοια, με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες του φαντάσματος να τους εκδιώξει να πέφτουν στο κενό. Τι θα γίνει λοιπόν, και πώς θα λυθεί η κατάρα που στοιχειώνει τον πύργο;

Οι απαντήσεις θα δοθούν στην παράσταση…

Η θεατρική ομάδα έχει την ευγενική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και αρκετών φίλων.

Ιδιαίτερα υποστηρίχτηκε από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, που στάθηκε δίπλα μας για ό,τι χρειαστήκαμε, με πραγματική αγάπη και ανιδιοτέλεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η συνεργασία μεταξύ πολιτιστικών φορέων μόνο θετική μπορεί να είναι.

Ευχαριστούμε όλους θερμά.

Χορηγοί Επικοινωνίας : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ