My Style Rocks: Το TLIFE μέσα στα παρασκήνια του σόου μόδας – Η Έλενα Χριστοπούλου στην καρέκλα του κριτή

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του My Style Rocks και την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας.

Σήμερα, όπως και τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να προβληθεί ένα από τα τέσσερα επεισόδια με δυο ξεχωριστές κυρίες στη θέση των guest κριτών.

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου έρχονται στο My Style Rocks ως guest κριτές.

Οι δυο γυναίκες που έχουν άμεση σχέση με τη μόδα -η πρώτη μάλιστα υπήρξε και κριτής του show σε προηγούμενο κύκλο- θα έχουν τη δυνατότητα από τη θέση του guest κριτή να επηρεάσουν την τελική κατάταξη των διαγωνιζόμενων δίνοντας έναν έξτρα βαθμό σε πέντε fashionistas.

Η βαθμολογία τους θα είναι μυστική και θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζόμενων στο πλατό. Οι δύο διαγωνιζόμενες που θα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης θα βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή η οποία θα αποφασίσει ποια θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.

Από τα επεισόδια των guest κριτών θα υπάρξουν συνολικά δύο αποχωρήσεις.

Σήμερα 21/6 και αύριο 22/6 θα παρακολουθήσουμε την εμφάνιση της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία διαθέτοντας το δικό της πρακτορείο μοντέλων και έχοντας περάσει και στο παρελθόν από τη θέση του κριτή, με τα εύστοχα και ακριβή της σχόλια θα βοηθήσει στην ανάδειξη την νικήτριας.

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα των επεισοδίων της εβδομάδας τελικού και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε, το κλίμα ανάμεσα στους τρεις κριτές Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό, Στέλιο Κουδουνάρη, την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και την Έλενα Χριστοπούλου, ήταν εξαιρετικό.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ