My Style Rocks: Έξαλλη διαγωνιζόμενη με τον Στέλιο Κουδουνάρη – «Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης 28/6 το My Style Rocks, με της παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους για την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Στον δεύτερο γύρο του ημιτελικού του My Style Rocks, οι παίκτριες πρέπει να φέρουν ένα εντυπωσιακό look πάνω σε μια άλλη κοπέλα.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε τον προσωπικό του φόβο όταν αντίκρισε ξανά την Τζένη. Η νεαρή διαγωνιζόμενη βρέθηκε στην πασαρέλα του ριάλιτι με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή που έκανε για εκείνην η Αναστασία Σαμαρά.

Ωστόσο η επιλογή που έκανε δεν φάνηκε να αρέσει και τόσο στον Στέλιο Κουδουνάρης ο οποίος είπε: «Όλο το πάνω είναι ωραίο αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια, σχεδόν καθόλου».

«Κατά τα άλλα μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τιρκουάζ χρώμα με τα γάντια, όλο το πάνω κομμάτι και γενικά καλά πήγες. Να μην αλλάζαμε όμως παπούτσια;». 

Η διαγωνιζόμενη φάνηκε πως δεν δέχτηκε με ψυχραιμία την άποψη του Στέλιου Κουδουνάρη, με τον ίδιο να λέει: «Χριστέ μου! Σαν να μην πέρασε όντως μια μέρα! Θα είχε πάρα πολύ μεγάλη διαφορά, Τζένη, αν ήταν χοντρό το παπούτσι! Ναι, ναι».

«Θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι, παιδιά» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Στέλιος Κουδουνάρης κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια στο πλατό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ