Herve Leger: Ποια είναι η νέα σχεδιάστρια του brand με τα iconic φορέματα

Η Hervé Léger ανακοίνωσε ότι η βραβευμένη απόφοιτος του Parsons: Michelle Ochs είναι η νέα δημιουργική διευθύντρια! Έτσι θα επιβλέπει όλες τις λεπτομέρειες για τις ready to wear όσο και της sportswear συλλογές.

 

Η Ochs ήταν μέχρι πρόσφατα στο τιμόνι της δικής της πολυτελούς μάρκας, Et Ochs.Η Ochs παίρνει τη σκυτάλη από τον Christian Juul Nielsen και θα παρουσιάσει την πρώτη της πρόταση αυτόν τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Η εταρεία δήλωσε σχετικά: “Το πάθος της Michelle για τη δημιουργία μοναδικών και εντυπωσιακών σχεδίων, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση της γυναικείας φόρμας, θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία του Hervé Léger. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτή τη διάσημη σχεδιάστρια στην ομάδα μας”.

 

Μέχρι σήμερα, τα σχέδια της Ochs έχουν φορεθεί από τις: Michelle Obama, Beyonce, Jennifer Lopez, Lady Gaga, Kate Hudson Olivia Culpo και άλλες, ενώ τα κομψά και δυναμικά σχέδια της  έχουν κερδίσει τους θαυμαστές της από τότε που ξεκίνησε στον κλάδο το 2008.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ