Good Job Nicky: «Είμαι ερωτευμένος και για το καλό της κοπέλας μου δεν θέλω να αναφέρομαι στη σχέση μου»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στα φετινά Mad VMA, ο Good Job Nicky μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση αλλά επιλέγει να μην αναφέρεται σε αυτή για να μη… του τη ματιάσουν.

«Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν» παραδέχτηκε ο Good Job Nicky.

«Ούτε ο πατέρας μου επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του. Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με μεγάλη βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο» είπε σε άλλο σημείο για τον λόγο που επέλεξε να μην χρησιμοποιεί ούτε το καλλιτεχνικό, ούτε το πραγματικό επώνυμο του πατέρα του.

«Βεβαίως και έχω δει τη μητέρα μου στην εκπομπή. Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου» είπε τέλος ο Good Job Nicky για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη που επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ