First Dates: Ανδρέας και Αλέξανδρος έδωσαν ραντεβού στο ριάλιτι αγάπης – «Δεν το έχω πει σε κανέναν»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το First Dates το βράδυ της Κυριακής 18/6.

Εκεί συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο Ανδρέας από την Πάτρα και ο Αλέξανδρος από την Ορεστιάδα προκειμένου να αναζητήσουν τον έρωτα και την αγάπη. Αφού καλωσόρισε και τους δυο η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στη συνέχεια προχώρησαν στην πρώτη τους συζήτηση.

Έχοντας εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα στην κάμερα του First Dates, ο Αλέξανδρος πως ο Ανδρέας δεν είναι και τόσο ο τύπος του, θέλησε να του εκμυστηρευτεί κάποια πιο προσωπικά του θέματα όσο απολάμβαναν το πρώτο τους ποτό.

«Εγώ έχω μεγαλώσει σε επαρχία οπότε ήταν δύσκολα τα πράγματα. Πολύ επαρχία, πιο βουκολικά πεθαίνεις. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα που είναι στον Έβρο πάνω» είπε αρχικά, ο Αλέξανδρος.

«Εγώ ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Ιδανικά θα ήθελα να μην με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Έχω μεγαλώσει και με έναν τέτοιο τρόπο όπου άμα δεν μπορούσες να μπεις στα κριτήρια και στα κουτάκια τα οποία θα ήθελαν να δουν οι άλλοι εσένα, θα είχες θέμα. Οπότε κατά κάποιο τρόπο καταπίεζα λίγο τις ανάγκες μου, τον τρόπο έκφρασης μου από το ντύσιμο ως τον τρόπο που μιλούσα και τα ενδιαφέροντα μου για να μπορέσω να είμαι λίγο πιο «διακριτικός». Εντάξει, τώρα, βλακείες. Όταν όμως ήμουν πιο μικρός είχα και εγώ τέτοιου είδους προβληματισμούς. Θεωρώ ότι ένα average άτομο που είναι queer στην Ελλάδα έχει παρόμοια εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ταυτίζομαι φουλ με αυτό και γω! Η αλήθεια είναι ότι εμένα πιο πολύ με περιόριζε η οικογένεια μου παρά το τι θα πει η κοινωνία. Πιο πολύ η μαμά μου, όχι τόσο ο μπαμπάς μου αλλά εντάξει. Σε όποιον το λέω αυτό, τους κάνει εντύπωση αλλά εντάξει. Εγώ δεν έκανα coming out σε κανέναν, δηλαδή δεν το έχω πει. Δεν το έχω πει, όχι ότι φοβάμαι, απλά δεν θέλω να το πω γιατί δεν είναι κάτι που θέλω να το λέω», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος.

«Από τότε που έφυγα από την Ορεστιάδα δεν βιώνω καθόλου μπούλινγκ. Με δέχονται οι άνθρωποι όπως είμαι, αγκαλιάζουν την διαφορετικότητα μου, ακόμα και τα στρέιτ άτομα, άντρες και γυναίκες. Να πω την αλήθεια με σοκάρει γιατί στην Ορεστιάδα, το να μεγαλώνεις σε μια επαρχία που και η οικογένεια σου και η κοινωνία δεν το δέχεται, είσαι λίγο πιο εγκρατής στις εκφράσεις σου», κατέληξε ο Αλέξανδρος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ