Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom – «Ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει»

Σκηνές χάους και πανικού εκτυλίχθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του WaterBoom Festival, όταν άγνωστοι πέταξαν δακρυγόνα, με αποτέλεσμα οι έφηβοι και οι γονείς τους να τρομάξουν αλλά και πολλά παιδιά να τραυματιστούν.

Το Waterboom Festival ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης 22/6, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο από κόσμο προκειμένου να απολαύσει την Ελένη Φουρέιρα και αρκετούς ακόμη δημοφιλείς καλλιτέχνες από την urban και τραπ μουσική σκηνή.

Ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου), ο οποίος συμμετείχε στο μουσικό Φεστιβάλ, ενώ κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου Youtuber για το 2023, απάντησε πρώτη φορά μέσω Instagram Stories για τα δακρυγόνα που έριξαν στην χθεσινή εκδήλωση.

«Έχω διαβάσει από χθες το βράδυ τα μηνύματά σας και σήμερα εμείς καταλάβαμε περισσότερο τι έγινε με τα δακρυγόνα στο WaterBoom. Εγώ βρισκόμουν πίσω από το backstage και δεν είχαμε εικόνα ούτε της σκηνής, ούτε του κόσμου κάτω. Δεν έβλεπα δηλαδή εκεί πέρα. Την ώρα που έγινε αυτό και μετά, δεν επικοινωνήθηκε τίποτα. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι έγινε αυτό, δεν σταμάτησε η ροή του προγράμματος. Συνεχίστηκε κανονικά, οπότε ούτε καταλάβαμε ότι έγινε κάτι, ούτε ήρθε κάποιος να μας το πει.

Φυσικά και προφανώς καταδικάζω οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια. Το θεωρώ απαράδεκτο, από όπου κι αν προέρχεται σε όποιον χώρο και αν είναι… Είναι τραγικό αυτό που έγινε χθες. Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Ειδικότερα σε ένα Φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15, 16 ετών, αυτός ήταν ο μέσος όρος ηλικίας. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος και από ποιον πήγε λάθος. Δεν ξέρω αν η παραγωγή έπραξε σωστά ή όχι. Δεν είμαι ο αρμόδιος, δεν ξέρω. Πήγα εκεί, πήρα ένα βραβείο. Μετά είχα μια δουλειά μόνο στο backstage που δεν είχα εικόνα της σκηνής. Εγώ δεν είδα το WaterBoom. Δεν είδα τι συνέβαινε εκεί πέρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα παιδιά που ήταν εκεί να είναι όλα καλά τώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω τον πανικό που πέρασαν τα παιδιά. Πραγματικά είναι σοκαριστικό, απαράδεκτο» τόνισε σε έντονο ύφος ο Fipster.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ