Danelian – Marianna Lemos – Kalopsia: Τρία brands συναντώνται στο Belvedere Mykonos και αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική

Το Belvedere Mykonos, ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς του καλοκαιριού, φιλοξενεί φέτος έως τις 15 Σεπτεμβρίου μια εξαιρετική συνάντηση τριών ελληνικών brands −Danelian, Marianna Lemos και Kalopsia− που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πείραμα μόδας και design.

Ο οίκος Danelian, ένας εκ των πιο αναγνωρίσιμων οίκων διαμαντιών και κοσμημάτων παγκοσμίως, η Μαριάννα Λαιμού, η πρωτοποριακή σχεδιάστρια κοσμημάτων που εμπνέεται από χαρακτηριστικά ελληνικά μοτίβα, και η Kalopsia, το εμβληματικό brand δημιουργικής κεραμικής της Ελίνας Βασιλάκη, συνεργάζονται για πρώτη φορά, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία shopping σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Η μοναδική αυτή συνάντηση των τριών ελληνικών brands στο Belvedere Mykonos πραγματοποιείται με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο 20 χρόνων του Matsuhisa Mykonos στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες του Belvedere Mykonos θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις συλλογές και τις προτάσεις των brands για το φετινό καλοκαίρι μέσα από μια εκτενή συλλογή κοσμημάτων που περιλαμβάνει εξαιρετικές δημιουργίες με διαμάντια, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα, καθώς και διακοσμητικά κεραμικά αντικείμενα που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και το design τους.

Το Belvedere Mykonos αποτελεί τον προορισμό που θα συναρπάσει τους επισκέπτες και θα τους ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι σε έναν κόσμο λάμψης, πολυτέλειας και κομψότητας.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ