Φαίη Σκορδά: «Άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει, έχουν πάει αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια»

Με αφορμή τη νέα εκπομπή που ετοιμάζεται στο Open με Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της συζητούσαν στο «Πρωινό μας» για τα πάνελ σε ένα γενικότερο πλαίσιο.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, τόνισε ότι έχει τύχει να συνυπάρξει με ανθρώπους τηλεοπτικά που άνθιζαν δίπλα της και στη συνέχεια να πήγαν σε μία άλλη εκπομπή και να είναι σαν να μην υπάρχουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Όλα τα χρόνια έχω ζήσει το ποιος θα κάτσει δίπλα στον κεντρικό παρουσιαστή. Μου έχει τύχει άνθρωπος ο οποίος σε μια εκπομπή με μια συγκεκριμένη ομάδα που μπορεί να είχε και τις καλύτερες των σχέσεων, να μην έχει αποδώσει τόσο. Και να πηγαίνει κάπου αλλού και να τον βλέπεις να ανθίζει.

Ίσως επειδή απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία; Ίσως γιατί η χημεία ήταν διαφορετική; Και άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει κι εγώ ήμουν πιο καλή δίπλα τους, να έχουν πάει κάπου αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια».

«Το θέμα της ομάδας και του πάνελ είναι αυτό. Είναι η χημεία πολλές φορές, σε τι φάση ζωής συναντάς κάποιον. Έχει τύχει ένας άνθρωπος μία χρονιά πραγματικά να περνά δύσκολα και μία άλλη χρονιά, που μπορεί να ήταν καλά στην προσωπική του ζωή να ήταν τελείως διαφορετικός. Είναι όλα σχετικά» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ