Σύλβια Δεληκούρα: Το «ατύχημα» στα πρώτα ραντεβού με τον σύζυγό της – «Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Η Σύλβια Δεληκούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στην Φρίντα Καρακάση. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» που μας συστήθηκε ως ηθοποιός, αλλά και για τον σύντροφό της.

«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η Άσπα του ρόλου. Στα γυρίσματα, οι κάμεραμαν έκοβαν το γύρισμα, γιατί κουνιόντουσαν από τα γέλια.

Κάτι που με είχε φοβίσει ήταν όταν ήμουν στο “Σεσουάρ για δολοφόνους” και υπήρχε ένας θαυμαστής που μου έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», αποκάλυψε για την σειρά που την ανέδειξε ως ηθοποιό, και για τις αντιδράσεις του κόσμου.

 

Για τον σύντροφό της, η Σύλβια Δεληκούρα τόνισε πως, «με τον σύντροφό μου συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Εγώ έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι, και έφυγε. Σ’ ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, είχα πέσει από τη μηχανή και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Πιο πολύ από εμένα».

«Το “Δεν έχω ψάξει κινητό” θεωρώ ότι είναι ψέμα. Εγώ έχω ψάξει κινητό».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ