Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έφαγα την λάσπη του αιώνα»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοντολάζου, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στον γάμο της κόρης του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Δημητριάδη.

«Θέλω να πω σαν πατέρας και δεν το λέω έτσι αναίτια, προτιμώ να δεχθώ προπηλακισμούς και να είμαι δίπλα στο παιδί μου, παρά να κρατάω τις αποστάσεις, γιατί ξέρω ότι μπορεί να ακούσω πράγματα. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν, έναν γιο έχω, οπότε καταλαβαίνεται περί τίνος πρόκειται. Περιττό να σας πω ότι όταν βαφτίστηκε ο γιος μου, ήταν δύο στρατόπεδα κι έχω ακούσει και ύβρεις και πράγματα. Ήμουν κάθε μέρα εκεί και άκουγα, μέχρι που κατάλαβαν πόσο πολύτιμος είμαι» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ στην συνέχεια εξήγησε πως: «Είχαμε χωρίσει πριν από τα βαπτίσια, στην εκκλησία ήταν οι μεν δεξιά και οι δε αριστερά. Θα μπορούσα να μην πηγαίνω στο σπίτι του παιδιού όταν άκουγα, συγγνώμη που θα σας το πω, “εσύ είσαι ρε παλιο….κα;” από την πεθερά μου. Εγώ έχω αξιοπρέπεια. Το έτρωγα κι αυτό, λέγοντας μία απλή κουβέντα. Καθόμουν, έως ότου έγινα το στήριγμα όλης της οικογένειας. Με το πλήρωμα του χρόνου έγινα το στήριγμα σ’ όλες τους τις αρρώστιες, στα πάντα τους με λεφτά, αλλά δεν είναι τα λεφτά, είναι το ψυχικό απόθεμα κι η παρουσία. Ούτε μία μέρα δεν έχουν να καταγράψουν ότι εγώ ήμουν απών, γιατί αγαπούσα κι αγαπώ τον γιο μου. Και εδώ φέρνω μία άλλη αντίληψη χωρίς να εμπλέξω τις καταστάσεις. Έφαγα την λάσπη του αιώνα, αλλά μετά το λύσαμε κι ήμασταν και πάρα πολύ αγαπημένοι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ