Συγκίνηση στο Ηράκλειο: Έγκυος που είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία στον τέταρτο μήνα της κύησης γέννησε υγιές μωρό

Έντονη συγκίνηση επικράτησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το βράδυ της Τρίτης (20/6), όταν μία μητέρα, που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η εγκυμονούσα διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία, μόλις στον τέταρτο μήνα κύησης, ωστόσο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι σκορπώντας δάκρια χαράς στο ΠΑΓΝΗ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ακόμη ότι το βρέφος ήρθε στον κόσμο πρόωρα και όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο facebook η Διευθύντρια της Αιματολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κ. Ελένη Παπαδάκη πρόκειται για μια είδηση «χαρά στην οικογένεια αλλά και σε όλους μας!»

«Είναι αυτές οι ξεχωριστές μέρες στις ζωές μας… Παρακολουθώντας στην Αιματολογική Κλινική από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της τη μητέρα που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία στη διάρκεια της κύησης, γεννήθηκε (γεννήσαμε) σήμερα το υγιές μωράκι. Χαρά στην οικογένεια αλλά και σε όλους μας. Και βέβαια υπέροχη η συνεργασία σε όλον αυτό τον μακρύ δρόμο με τους γυναικολόγους μας στο ΠΑΓΝΗ. Να μας ζήσει, μωρό και μητέρα».

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ