Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Να είναι καλά εκεί που είναι»

Ο Στάθης Σχίζας φόρεσε τα γάντια του box και μπήκε για προπόνηση μαζί με τον δημοσιογράφο του Breakfast@Star, Στέλιο Δραμουλιάς.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρει πως πλέον είναι αρκετά πιο  προσεκτικός με τις δηλώσεις για την προσωπική του ζωή. 

«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας σχετικά με όσα γράφτηκαν μετά τον χωρισμό του.

Σε ερώτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά.  Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Survivor έμεινε «κάγκελο» όταν ο δημοσιογράφος του Star του μετέφερε πως οι θαυμάστριες που τον συναντούν στο δρόμο ανεβάζουν stories στο instagram όσο εκείνος περνά από μπροστά με τη μηχανή του.

«Αλήθεια λες;» ήταν η αντίδραση του Στάθη Σχίζα ο οποίος δεν γνώριζε για τις αναρτήσεις στο instagram

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ