Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νομίζω ότι θα αγοράσω το βιβλίο του, θα έχει ενδιαφέρον»

Για την “Πλεύση Ελευθερίας”, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το οποίο είναι υποψήφιος, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που θέλουν παραγωγούς να επιλέγουν στις δουλειές τους ηθοποιούς βάσει των followers μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό.

«Αποχώρησαν, δικαίωμά τους είναι. Όπως μπήκαν τόσο εύκολα στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου πριν από τρεις εβδομάδες, τόσο εύκολα βγήκαν. Εμένα το μόνο που με απασχολεί, είμαι το αν θα πάει καλά η Πλεύση Ελευθερίας» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν κάποιος δεν κάνει καταγγελία, πως θα το μάθει το Σωματείο; Εξάλλου το Σωματείο δε μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. Είναι μια παγιωμένη κατάσταση. Όπως παίζει ρόλο η δημοτικότητα κάποιου από το αν δίνει πολλές συνεντεύξεις, έτσι παίζει ρόλο και το πόσο δημοφιλής είσαι στα social media» είπε σε άλλο σημείο.

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, τον παρακολουθούσα σε όλες τις παραστάσεις του όλα αυτά τα χρόνια, όμως ιδιαίτερες σχέσεις δεν είχα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στα θεατρικά δρώμενα και πρόσθεσε, «Νομίζω ότι θα αγοράσω το βιβλίο του Φιλιππίδη. Θα έχει ενδιαφέρον ένα τέτοιο βιβλίο».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ