Σπύρος Μπιμπίλας για Καλή Καλό: «Η κόρη της ζει στο εξωτερικό και δεν θέλει να έχει επαφή»

Φιλοξενούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο παραμένει η ηθοποιός Καλή Κάλο. Για το πόσο θα παραμείνει εκεί είναι άγνωστο καθώς κανείς δεν διατίθεται να βάλει την υπογραφή του προκειμένου να πάρει εξιτήριο. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» του ANT1 για την δύσκολη κατάσταση που περνάει η σπουδαία ηθοποιός, Καλή Κάλο.

«Για όσους δεν ξέρουν, η Καλή Καλό είναι μια πρωταγωνίστρια του παρελθόντος, η οποία όμως είναι και υπέργηρη και δεν έχει στην πραγματικότητα ανθρώπους γύρω της. Συγγενείς εννοώ. Έχει μια κόρη, η οποία ζει στο εξωτερικό και είναι 82 ετών, η οποία δεν θέλει από ό,τι φάνηκε να έχει επαφή. Επειδή ζει και σε κράτος εκτός ΕΟΚ, στην Ελβετία, δεν θέλει να βοηθήσει.

Αν ήταν στην Ελλάδα θα επενέβαινε εισαγγελέας. Ξαφνικά βρίσκεται σε πρόβλημα υγείας, μεταφέρεται σε νοσοκομείο και δεν έχει δικό της σπίτι. Το σπίτι που νοικιάζει δεν μπορεί να μείνει γιατί δεν μπορεί να πληρώνει ενοίκια. Πρέπει να μεταφερθεί στο γηροκομείο, αλλά το γηροκομείο θέλει φορολογική δήλωση, θέλει να έχεις κάνει τα εμβόλια που δεν τα έχει κάνει.

Δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα αυτό, παρά μόνο αν μεταφερθεί σε κάποιο δημόσια ίδρυμα και να το θέλει κιόλας γιατί εδώ έχουμε και την ιδιαιτερότητα να μην θέλει. Συνεννοήσεις που έκανα με το γηροκομείο Αθηνών, θα παρακάμψουν το πρόβλημα το γραφειοκρατικό – όσον αφορά τα φορολογικά – και θα την πάρουν σε συνεννόηση με το νοσοκομείο που βρίσκεται», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ