Σπύρος Δημητρίου: Στη Μύκονο με εντυπωσιακή συνοδό – Ποια είναι η Demi Jo

Στη Μύκονο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία και κατάγεται από το νησί, απαθανατίστηκε με γυναικεία συντροφιά. Η είδηση του διαζυγίου μεταξύ του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη, έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο. Με τον Νίκο Γεωργιάδη να αναφέρει τότε στην εκπομπή “Πρωινό μας” ότι: «Μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο. Νομίζω είναι θέμα ημερών ή ωρών η οριστικοποίησή του».

Σήμερα (21/6) στην εκπομπή “Happy Day”, έπαιξε το απόσπασμα από το “Mykonos Live TV”, το οποίο δείχνει τον γνωστό ποινικολόγο να περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου, παρέα με μία γυναίκα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα έδωσε και πληροφορίες για την κυρία που συνόδευε τον Σπύρο Δημητρίου στην βόλτα του.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Πρόκειται για την Demi Jo σχεδιάστρια μόδας και διευθύντρια της Gucci στην Ελλάδα. Είναι όμορφη, πολύ καλό κορίτσι, μορφωμένη και όσοι την γνωρίζουν λένε ότι είναι και πολύ ευχάριστη ως παρέα. Ήταν όντως με μια παρέα όλοι μαζί το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Τώρα αν είναι μια σχέση που ξεκινά τώρα, ή κάτι πιο φιλικό, είναι κάτι που θα το μάθουμε σε λίγο καιρό».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ