Σασμός: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την σειρά

Ο “Σασμός” έχει πάρει το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν, όμως στο νέο κύκλο της σειράς θα υπάρξουν αποχωρήσεις βασικών ηρώων, αλλά και νέες προσθήκες στο καστ.

Ανάμεσα στους ρόλους που δεν θα συνεχίσουν στο νέο κύκλο, είναι και αυτός της Άσπας. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία και την ενσαρκώνει.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την σειρά, στο προφίλ της στο instagram και έγραψε στην λεζάντα:

«Φτάνοντας στο τέλος των γυρισμάτων μου για αυτή τη 2η σεζόν του “Σασμού” φαίνεται να κλείνει για εμένα και την “Άσπα” μου ένα μεγάλο κεφάλαιο που μόνο καλά έχει να μου αφήσει. Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα ότι μηχανή δε λέμε μόνο αυτό που έχει δύο ρόδες, ότι ο οπερατέρ δεν είναι το ίδιο με τον κάμεραμαν, έμαθα να μη σκύβω πάντα όταν μιλάω σοβαρά, να μην ακουμπάω σε κουφώματα, να κλείνω τις πόρτες πίσω μου χωρίς να με κρύβουν, να μη μιλάω δυνατά γιατί έχουμε μικρόφωνα και πως ο ήλιος είναι το καλύτερο φως. Πέρα από αυτά έμαθα να αποδίδω σε ταχύτητα και πίεση με χιονιά ή καύσωνα. Αλλά πάνω από όλα έμαθα πως είναι 50 άνθρωποι να γίνονται αναπόφευκτα οικογένεια.

Ευχαριστώ πολύ: τον Κώστα Κωστόπουλο, την Μιράντα Ρωσταντή, τα Κάππα Στούντιος, τον Άλφα και τους σεναριογράφους της σειράς για όλη την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας στο σετ Ζωή Φίλιππα και Γιάννη Σαμπάνη που ό,τι και να πω είναι λίγο. Τα συνεργεία μας από τον πιο μεγάλο ως τον πιο μικρό. Και φυσικά τους συναδέλφους που αγάπησα και θέλω τόσο πολύ να ξαναβρεθούμε στη δουλειά ή εκτός.
Αντίο Ασπούλα !

Σε χαιρετώ γεμάτη.

Υ.Γ. Ευχαριστώ που με τον “Σασμό”, έμαθαν όλοι οι συγγενείς μου τι δουλειά κάνω.
Εις το επανιδείν».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ