Σασμός: Εν αναμονή της τρίτης σεζόν! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν τη νέα χρονιά

Η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει από μέρα σε μέρα για το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Το δραματικό έργο με χιλιάδες φανατικούς κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης, με του τηλεθεατές να αναμένουν καθημερινά τα νέα επεισόδια με μεγάλη αγωνία.

Ο τρίτος κύκλος που έρχεται

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού είναι πλέον γεγονός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, θα αποτελεί το λεγόμενο prequel με την ιστορία να ξεκινά από την αρχή ουσιαστικά για να μάθουν πλέον με κάθε λεπτομέρεια οι τηλεθεατές πώς φτάσαμε στην περιβόητη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες κάτι που όλο αυτό το διάστημα το παρακολουθούμε μόνο μέσω των flashback των πρωταγωνιστών που ανατρέχουν μέσα από τις σκέψεις τους στο παρελθόν.

Αυτό το διάστημα μάλιστα γίνονται συζητήσεις με τους ηθοποιούς και το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών φέρεται να έχει συμφωνήσει σε συνέχιση της σειράς με πρώτους τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, γνωστούς και ως Αστέρη και Αργυρώ των οποίων η ιστορία αγάπης και έρωτα δείχνει να αντέχει όχι μόνο στο χρόνο και στις δυσκολίες αλλά και στην τηλεθέαση. 

Ο Δημήτρης Λάλος και ο Γιώργος Χριστοδούλου σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ!, μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ποιος μένει και ποιος αποχωρεί από τον Σασμό.

«Εγώ συνεχίζω και την επόμενη χρονιά. Είναι πολλές οι εκδοχές και οι σεναριακές προτάσεις για το τι θα γίνει. Σίγουρα θα έρθουν νέα πρόσωπα αλλά θα δοθεί έμφαση στους ήρωες που έχουν αγαπηθεί όπως ο Μαθιός αλλά και η Καλλιόπη και ο Αστέρης που συνεχίζουν», είπε ο Δημήτρης Λάλος, με τον Γιώργο Χριστοδούλου να προσθέτει: «Εμένα ο ρόλος μου ολοκληρώνεται».

Ποιοι συνεχίζουν την τρίτη σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στη Super Κατερίνα, οι ηθοποιοί που θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν είναι:

Δημήτρης Λάλος που υποδύεται τον Μαθιό

Δημήτρης Ήμελλος που υποδύεται τον Αντώνη Φραγκιαδάκη

Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται την Μαρίνα Βρουλάκη

Μαρία Τζομπανάκη που υποδύεται την Καλλιόπη

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ