Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ποια είναι η 32χρονη εντυπωσιακή «χήρα», Μάρτα Φασίνα – Ήταν 53 χρόνια νεότερή του

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης μετά από μακρά νοσηλεία λόγω πνευμονίας και μιας μορφής λευχαιμίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας άφησε πίσω του πέντε παιδιά αλλά και την τελευταία σύντροφό της ζωής του, Μάρτα Φασίνα, η οποία ήταν 53 ολόκληρα χρόνια μικρότερη από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Όπως είναι επόμενο, λίγες μέρες μετά τον θάνατό του, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στην 32χρονη χήρα του πρώην Ιταλού Πρωθυπουργού.

Η Μάρτα Φασίνα μπήκε στη ζωή του όσο εκείνος βρισκόταν σε σχέση με την Φραντσέσκα Πασκάλε. Για χάρη της 32χρονης, ωστόσο ο Μπερλουσκόνι τα παράτησε όλα!

Γεννημένη σε μια παραλιακή πόλη της Νότιας Ιταλίας, η Μάρτα Φασίνα αποφοίτησε με πτυχίο στη Λογοτεχνία και τη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης. Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου SB, είχε υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του ’90 και τον γνώριζε από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν. Στη συνέχεια εξελέγη βουλευτής του κόμματος Forza Italia.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ έκανε μια «γιορτή αγάπης», όπως την αποκάλεσε, με τη Μάρτα Φασίνα, στη Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, το 2022. Βέβαια, όπως έγινε γνωστό αργότερα ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα δεν παντρεύτηκαν επίσημα λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του για την περιουσία του.

 

Δες περισσότερα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την τελευταία του σύζυγο στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή T-Live:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ