Σάσα Σταμάτη: «Δεν είναι καμιά τρελή η Μαρία Κορινθίου που έφυγε από το Πρωινό 20 μέρες πριν το τέλος»

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες της δηλώσεις η Σάσα Σταμάτη

Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις μεταγραφές της νέας σεζόν, η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως για την ώρα δεν έχει προτάσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Δεν έχω κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνω μόνη μου τηλέφωνα αυτοπροτείνομαι. Και στο Πρωινό έτσι ξεκίνησα. Κάθε χρόνο έπαιρνα τηλέφωνο την Έλενα Κατραβά και της έλεγα να κάνω ένα δοκιμαστικό για το Πρωινό και ήρθε τότε και έκατσε με τη Φαίη και τον Γιώργο. Δεν είναι κακό να ζητήσεις δουλειάς», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Για τις αλλαγές που θα κάνει στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά: «Θεωρώ ότι αν κάτι δεν πάει τόσο καλά, όσο το θέλανε να πάει, είναι καλύτερα να αλλάζει ώρα, παρά να κόβεται μια εκπομπή. Η Φαίη έχει αποδείξει τόσα χρόνια πια είναι», σχολίασε η Σάσα Σταμάτη.

Για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Με τον Γιώργο έχω δουλέψει και έχουμε περάσει πολύ ωραία. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει. Όλα τα συναισθήματα. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει χώρο. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε. Και η Μαρία δεν είναι καμία τρελή κοπέλα που έφυγε 20 μέρες πριν το τέλος της σεζόν», είπε η Σάσα Σταμάτη με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ANT1.

Δες το παρακάτω βίντεο από το Breakfast@Star:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ