Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από τους Ισπανούς – «Προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για τον Πινέδα»

Για μεταγραφική εμπλοκή του Παναθηναϊκού στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ από τη Θέλτα, όντας καταλυτικός στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» προς το νταμπλ κάνει λόγο εφημερίδα του Βίγκο, σε πρωινό δημοσίευμά της την Τετάρτη (14/6).

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Faro de Vigo», κάνει λόγο για προσφορά των «πράσινων» που φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Μεξικανο μεσοεπιθετικό και συμπληρώνει πως για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, χωρίς ομως να έχει καταθέσει ακόμα πρόταση.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου:

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν.

Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια πολύ συμπαγή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

Πηγή: ΑΠΕ

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ