Ολυμπιακός: Χαμός στην άφιξη της αποστολής στο ΣΕΦ – Οι οπαδοί έκαναν τη νύχτα, μέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός, μετά και την… επεισοδιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό της Basket League.

Το ντέρμπι «αιωνίων» σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, με αποτέλεσμα οι διαιτητές της αναμέτρησης να την διακόψουν και να ζητούν την άμεση εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας.

Αν και η απόφαση των διαιτητών, να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, ήταν ειλημμένη, έγινε γνωστή έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής. Έτσι, η νίκη κατοχυρώθηκε στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες είναι κι επίσημα τρεμπλούχοι (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Super Cup).

Ήδη από τα πρώτα λεπτά της ανακοίνωσης της οριστικής διακοπής του αγώνα, αρκετοί φίλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν ξεκινήσει κατακλύζουν τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να υποδεχτούν την αποστολή και να πανηγυρίσουν μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγο μετά τη 01:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε… σπίτι του, με τους φίλους των Πειραιωτών να κάνουν τη νύχτα μέρα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ