Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θυμήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Πως το έμαθε συνεργάτης του τραγουδιστή

Για τα όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο της εκπομπής «Καλημερούδια» την οποία παρουσίαζε με τον Κώστα Μαρτάκη θυμήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα έπρεπε να τον ανακοινώσει από την εκπομπή.

«Είχαμε το δύσκολο του τροχαίου του Παντελή που έγινε εκείνη την ώρα ακριβώς και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχα έναν Κώστα Μαρτάκη που την προηγούμενη ήταν μαζί, έκαναν πρόβες. Ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για όλο αυτό οπότε έπρεπε να το χειριστούμε», είπε στην ΕΡΤ η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είχαμε συνδεθεί και όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε- γιατί το ξέραμε από λίγο νωρίτερα αλλά δεν μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, λίγα λεπτά πιο πριν αλλά δεν μπορούσαμε να το πούμε».

Σε ερώτηση πως το ανακοίνωσαν στον Κώστα Μαρτάκη που εκείνο το διάστημα συνεργαζόταν με τον Παντελή Παντελίδη η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε: «Του το είπαμε όταν το μάθαμε όλοι αλλά δεν του το είπαμε στον αέρα γιατί δεν μπορούσαμε να το πούμε. Όταν πια ανακοινώθηκε και το όνομα και μπορούσαμε να το πούμε τότε το είπαμε. Ο Κώστας είχε φύγει από το πλατό. Δεν μπορούσε το παιδί. Ήμασταν όλοι πολύ σοκαρισμένοι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ