Νικόλ Σαραβάκου – «Βόλτα στην πόλη» Νέο Album

Η «Βόλτα Στην Πόλη» είναι το δεύτερο άλμπουμ της νεαρής ταλαντούχας ερμηνεύτριας Νικόλ Σαραβάκου, μέσα από το οποίο μας συστήνεται και ως τραγουδοποιός.

Το άλμπουμ, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τις προσωπικές της αστικές ιστορίες, κάτι σαν ημερολόγιο με τις εξομολογήσεις και τα βιώματά της. Η Νικόλ υπογράφει τον στίχο και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια, εκτός από την «Συνταγή», ένα τραγούδι που στιχουργικά και ερμηνευτικά μοιράζεται με τον αγαπημένο της Φοίβο Δεληβοριά.https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Ένα άλμπουμ με σύγχρονα ακούσματα, ένα κορίτσι της γενιάς και της εποχής τηςγλυκιά μελαγχολία και χιούμορ τα κύρια συστατικά.

Τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος, και στα τραγούδια έπαιξαν σπουδαίοι και καταξιωμένοι μουσικοί, όπως ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Αντώνης Ανδρέου, ο Νίκος Μέρμηγκας, ο Άρης Ζέρβας και πολλοί άλλοι. Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν στα ιστορικά Antart Studios από τον εξαιρετικό Νίκο Γκουντινάκη. Την παραγωγή έκανε η Maze Music Productions.

Βρείτε το «Βόλτα Στην Πόλη» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3C3KawU
iTunes/Apple Music: https://apple.co/45AmihQ
Deezer: https://bit.ly/3qgExIY

Tracklist:
1. Βόλτα Στην Πόλη
2. Αγάπες Των Μετρό
3. Η Συνταγή (με τον Φοίβο Δεληβοριά)
4. Άστρωτα Κρεβάτια
5. Φωτογραφία
6. Μάχες Εντός Μου
7. Δεν Κάνεις
8. Είμαι Πρόβλημα
9. Θέλω
10. Σόλο


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ