Ναύπλιο: Όσα είπε η μητέρα του 12χρονου για τον ιερέα

Κοντά στη νεολαία και ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο αρχιμανδρίτης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας στην Αργολίδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ιερέας που φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου, εμφανίζεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του χωρίς παντελόνι, εστιάζοντας στα γεννητικά του όργανα, και να έστειλε το σχετικό βίντεο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο παιδί.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισαν την φωνή του κατηγορούμενου αρχιμανδρίτη και άμεσα τον κατήγγειλαν. Μετά τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον του οι γονείς του 12χρονου αγοριού, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Στο «μικροσκόπιο» των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας εξετάζονται οι ηλεκτρονικές συσκευές του ιερέα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έστελνε παρόμοιο περιεχόμενο και σε άλλους ανήλικους.

Η σύλληψη του προκάλεσε και την αντίδραση της τοπικής Μητρόπολης που έθεσε τον Αρχιμανδρίτη σε αργία.

Σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα του 12χρονου στην ΕΡΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το παιδί μας δεν το είχε ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί μας μίλησε και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει και άλλο παρακλάδι».

πηγή: topontiki.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ