Νίκος Παππάς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζει απόλυτα» – Η απάντηση για τον δήμο Αθηναίων

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως το πολιτικό φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει ότι θα στηρίξει την προσπάθεια του Νίκου Παππά στον δήμο Αθηναίων. 

«Η πολιτική ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο απλό και αγνό το περιβάλλον αυτό. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω, είναι για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω» είπε αρχικά.

«Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα καμία αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπό που μπορεί να κάνει καλύτερη αυτή την πόλη» διευκρίνισε ο κ. Παππάς.

Τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας τον Απρίλιο για τον Νίκο Παππα

Ο κ. Τσίπρας τον Απρίλιο έκανε αναφορά στο πλαίσιο συνεργασιών για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Σε πολλούς δήμους υπάρχουν ήδη διεργασίες για την ανάδειξη των κατάλληλων συνδυασμών. Τις παρακολουθούμε και τις ενθαρρύνουμε. Στόχος μας η ανάδειξη ψηφοδελτίων νίκης και πλατιάς προοδευτικής συνεργασίας, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σε κάθε περίπτωση τα τοπικά χαρακτηριστικά».

«Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Στον Δήμο του Πειραιά, έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια, τον Γιώργο Γαβρίλη. Στον Δήμο της Πάτρας, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων. Στον Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό δήμαρχο τον Ανδρέα ΠαχατουρίδηΣτην Λάρισα, έναν εξίσου πετυχημένο δήμαρχο, τον Απόστολο ΚαλογιάννηΣτο Αγρίνιο, τον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, Δημήτρη Τραπεζιώτη» είχε πει χαρακτηριστικά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ