Νίκος Γαλανός: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη – «Είχα καταλάβει πως είχε κάποιο θέμα υγείας»

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», αναφέρθηκε στη γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και στον θάνατό της.

Μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέφερε πως «Μέσω της Αλίκης με έμαθε το πολύ κοινό. Όταν δηλαδή ήσουν παρτενέρ της Αλίκης, γινόσουν και εσύ σταρ».

«Είναι όπως όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι συνεργάτης σου, είσαι πολλά χρόνια μαζί του και τίποτα να μην αισθάνεσαι, τον αγαπάς. Έχεις βιώματα μαζί του, έχεις ζήσει στιγμές καλές και κακές και μέτριες, σ’ αγαπώ, τσακώνεσαι, όλα αυτά. Όταν θα φύγει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος, ή φεύγει ξαφνικά και λίγο άδικα, θα στεναχωρηθείς, θα πονέσεις και θα κλάψεις» θα εξηγήσει, λίγο αργότερα, αναφερόμενος στον θάνατό της.

Ερωτηθείς για το εάν είχε προετοιμαστεί για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, θα απαντήσει: «Εγώ προσωπικά έτυχε να έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά. Δηλαδή από πλευράς υγείας. Από όταν ήμασταν ακόμα στο θέατρο στην Αθήνα, το οποίο προχώρησε μετά και στον Πειραιά (σ.σ. με την παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας»). Κατάλαβα πως πια είχε κάποιο θέμα υγείας».

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Γαλανού:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ