Μουζάλας για Θράκη: Ο Τσίπρας ενημερώθηκε, αλλά δεν έδωσε σημασία λόγω της άποψης που έχουμε για την ΕΥΠ

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα της Θράκης, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, Γιάννη Μουζάλα να επιβεβαιώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί από την ΕΥΠ για τους δύο μουσουλμάνους υποψηφίους.

«Ενημερώθηκε ο κ. Τσίπρας με ένα χαρτί της ΕΥΠ, που κακώς είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα χέρια του αφού έπαψε να είναι πρωθυπουργός» ανέφερε ο κ. Μουζάλας, μιλώντας στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας είπε ότι πήρε ένα χαρτί στο οποίο λόγω της άποψης που έχουμε για την ΕΥΠ δεν έδωσε την σημασία που ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να δώσει».

Πάντως η Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στον Realfm και ερωτηθείσα αν είχε προειδοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΕΥΠ και αν ισχύει η δήλωση του κ. Μουζάλα απάντησε πως «αν είπε κάτι τέτοιο ο κ. Μουζάλας δεν είναι αλήθεια, όχι. Ο κ. Μουζάλας ή δεν γνωρίζει ή δεν ενημερώθηκε καλά ή είπε κάτι άλλο πάνω στην ρύμη του λόγου του. Δεν ξέρω την δήλωση του κ. Μουζάλα αλλά θα σας πω πώς έχουν τα πράγματα. Δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση, καμία ενημέρωση είτε γραπτή ή προφορική πριν από τις εκλογές».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ