Μαρτίκας – Τσολάκη: Η συνέντευξη και το «φτηνό κουτσομπολιό»

Μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελένης Τσολάκη.

Όλα ξεκίνησαν εχθές (17/6) όταν ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” αρνήθηκε να μιλήσει για το Survivor και αναφέρθηκε μόνο σ’ ότι θεώρησε πως τον αφορά.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της ρεπόρτερ της εκπομπής για την σχέση του με τον Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Άκου πως έχουν τα πράγματα και είναι ουσιαστικά. Αυτή την στιγμή χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχω βρει 10 μπουκάλια από μία αντιβίωση και τα 4 έχουν έρθει από το Παρίσι και ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με βοήθησε σε μία ανακοίνωση που έκανα για το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, γιατί παιδιά με καρκίνο έχουν ανάγκη αυτή την αντιβίωση και δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Θέλω να μιλάμε για ουσιαστικά πράγματα».

Ενώ προσέθεσε πως: «Αυτά είναι τα ουσιαστικά γεγονότα που με ενδιαφέρουν και που ασχολούμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στην ζωή μου, στην δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου. Το να με ρωτήσετε για το οτιδήποτε άλλο είναι περιττό. Ασχολούμαι με πάρα πολύ ουσιαστικά θέματα, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ουσιαστικά με αυτά θέλω να ασχολούμαι και όχι με γεγονότα τα οποία έχουν τελειώσει. Έχω κάνει τον απολογισμό μου και έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με την ζωή μου. Η ζωή μου αυτή την στιγμή, είναι να βρω φάρμακα για τον κόσμο, αυτό είναι ο σκοπός της ζωής μου. Η επιβίωση για κάποιους ασθενείς στην πραγματική μας ζωή, είναι πολύ σοβαρότερη».

Από την μεριά της, όταν τελείωσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Σεβόμαστε απόλυτα και αυτό που κάνει και υπηρετεί ο Σπύρος Μαρτίκας και επ’ ουδενί κανένας άνθρωπος, δεν θα έβαζε σε σύγκριση το να βρεθεί αντιβίωση για τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με θέματα και προβλήματα στην υγεία τους, με το Survivor. Ούτε και εμείς που το παρουσιάζουμε δύο χρόνια μέσα από αυτή την εκπομπή. Δεν παίζουμε το Survivor και το φέρνουμε σε αντιδιαστολή με όλα τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας, αλίμονο και θα ήταν ντροπή. Εμείς προσεγγίζουμε το Survivor σαν ένα παιχνίδι, σαν ένα τηλεοπτικό προϊόν και έτσι γνωρίζουμε και τους ανθρώπους αυτούς, που σίγουρα στην ζωή τους υπηρετούν κάτι άλλο, κάνουν κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ σπουδαίο εν προκειμένω».

«Από την άλλη πλευρά όταν ξέρεις και αυτό μου κάνει τεράστια εντύπωση, ότι αυτές οι δηλώσεις θα προβληθούν σε μία εκπομπή, που αν μη τι άλλο δύο χρόνια τηλεοπτικό ρεπορτάζ παίζουμε, το Survivor σχολιάζουμε, έχουμε φιλοξενήσει συνεντεύξεις και γνώμες και απόψεις όλων των παικτών που πέρασαν απ’ το παιχνίδι, μου κάνει εντύπωση, πως επιλέγεις τον σκοπό τον μεγάλο της ζωής σου να τον προβάλλεις μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή. Δηλαδή ή λες δεν θέλω να μιλήσω και θέλω να μου δοθεί το βήμα να μιλήσω σε μία άλλη εκπομπή, που το κοινό που θα με ακούσει πραγματικά ενδιαφέρεται και το κοινό αυτό μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά δεν θα ενημερωθεί απ’ εμάς για το εάν υπάρχει αντιβίωση στα φαρμακεία. Γιατί δεν το έχουμε πλησιάσει ποτέ το θέμα» συνέχισε η Ελένη Τσολάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε στα όσα ειπώθηκαν με ένα story του στο instagram, στο οποίο έγραψε: «Αγαπημένο μου Open Weekend θέλω να σας ενημερώσω ότι αν ερωτηθώ για κάτι ουσιαστικό απέναντι σε ένα παιχνίδι που έζησα τόσο έντονα, 11 μήνες, σαφώς και θα απαντήσω. Σαφώς και ζητώ τη στήριξή σας για να βρούμε δυσεύρετα φάρμακα που σώζουν ζωές παιδιών με καρκίνο και σαφώς οφείλετε να βοηθήσετε. Μην στέλνετε λοιπόν επίμονα τη γλυκύτατη ρεπόρτερ σας να παρακαλάει να εκμαιεύσει πληροφορίες, εξυπηρετώντας την ανάγκη σας και τον σκοπό σας για φτηνό κουτσομπολιό και μόνο, που δεν αφορά σε καμία περίπτωση το παιχνίδι. Προς ενημέρωσή σας, στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου δεν έχω παρουσιαστεί ακόμη. Σας ευχαριστώ».

Στο “Open Weekend” σήμερα (18/6) έπαιξαν το story του Σπύρου Μαρτίκα, με την Ελένη Τσολάκη να αναφέρει: «Τι εννοεί ο γλυκύτατος, ευγενέστατος και με τον ωραίο λόγο κατά τα άλλα Σπύρος Μαρτίκας όταν λέει “όταν ερωτηθώ κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι”. Είμαστε μία εκπομπή που καλύπτουμε το Survivor από πέρυσι. Τα τρία κορίτσια μας, είναι ενημερωμένα για τα πάντα κι οι ερωτήσεις που κάνουν όταν παν να συναντήσουν έναν παίκτη, αφορούν τις τελευταίες δηλώσεις του. Το αν είναι ουσιαστικό ή όχι ένα ερώτημα, θεωρώ ότι αδικεί λίγο τα κορίτσια. Κάνουν ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν το παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει ότι θέλει εκείνος».

Προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι: «Εμείς αποφασίσαμε χθες, ακόμα και τις δηλώσεις που αφορούν κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό, στην υγεία του κόσμου και στο να βρεθούν φάρμακα, που αντιλαμβανόμαστε όλοι την ουσία και το μεγαλείο αυτής της προσπάθειας, να τις προβάλουμε. Δεν κόψαμε την συνέντευξη. Ήξερε ότι θα πάει δημοσιογράφος μας και θα τον ρωτήσει πράγματα για το Survivor. Οι απαντήσεις του αφορούσαν το επάγγελμά του και εμείς αποφασίσαμε παρ’ όλα αυτά, γιατί ο σκοπός, ο λόγος κι η ουσία είναι πολύ σπουδαία να προβάλλουμε αυτήν την συνέντευξη. Να καταλάβουμε λίγο ότι αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την υπεραξία και την δημοσιότητα που μας δίνει ένα παιχνίδι σαν το Survivor, για να προβάλουμε κάτι τόσο σημαντικό όπως η δουλειά μας και τα φάρμακα που έψαξε να βρει για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, τώρα είναι η στιγμή γιατί μπορεί σε 4 μήνες κανένας δημοσιογράφος να μην ασχολείται με το Survivor All Star και τους παίκτες και να μην υπάρχει καν αυτό το βήμα όχι μόνο για το Survivor, αλλά να μην μιλήσει και για την δουλειά του, που το θεωρεί πρωταρχικό στόχο της ζωής του. Αν θέλει να χρησιμοποιήσει την εκπομπή μας για αυτό, του δώσαμε το βήμα να το κάνει».

Τονίζοντας πως: «Επίσης, η ρεπόρτερ δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει καμία πληροφορία, έκανε ερωτήσεις για το Survivor. Δεν κάνουμε φθηνό κουτσομπολιό, παίζουμε τα αποσπάσματα που δίνουν οι παίκτες του Survivor και λέει ο καθένας την άποψή του και γι’ αυτό βρίσκεται εδώ».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ