Μανώλης Κονταρός: «Έχω μόνιμα κινητικά προβλήματα, προσπαθώ να ζω το τώρα»

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μανώλης Κονταρός στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο γνωστός λυράρης μίλησε για τη σχέση του με τα τέσσερα παιδιά αλλά και το σοβαρό τροχαίο ατύχημα. «Έχει το καθένα παιδί τη χάρη του. Ο μεγάλος μου γιος είναι πολύ αυστηρός κριτής, δεν ξέρω να μπαίνω στο instagram αλλά εκείνος μου το απαγορεύει. Η μικρή μου κόρη, όταν με βλέπει σε φωτογραφίες από γλέντια, δίπλα σε κοπέλες, μου λέει: “Τι είναι αυτά;” Ζηλεύει…

Ο Ιάκωβος ο μικρός μου γιος είναι αυτός που μου μοιάζει πιο πολύ. Ξενυχτά και δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έρθει σπίτι», ανέφερε ο Μανώλης Κονταρός.

Για τη ζωή του μετά το τροχαίο, ο Μανώλης Κονταρός είπε: «Είναι κάτι που το ζω κάθε μέρα, δεν έχει ξεπεραστεί τίποτα. Έχω μόνιμα κινητικά προβλήματα. Προσπαθώ να ζω το τώρα, λειτουργώ σαν να μην υπάρχει αύριο, κάνω τα ίδια με παλιά. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω και μου άρεσε πολύ, είναι το να μπορώ να χορέψω».

Ακόμη, περιέγραψε για την στιγμή του τροχαίου: «Οδηγούσα και ήμουν κουρασμένος, σταμάτησα στην άκρη του δρόμου κοιμήθηκα και έτσι ήρθαν και με χτυπήσανε εκεί», είπε ο Μανώλης Κοντραρός.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ