Μανουσάκης για Γκλέτσο: «Άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του»

Ο Μανούσος Μανουσάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στην καινούργια αστυνομική σειρά που ετοιμάζει, αλλά και στον Απόστολο Γκλέτσο και την ενασχόλησή σου με την πολιτική.

«Προτάθηκε να κάνουμε ένα καινούριο «Τμήμα Ηθών» με το καινούριο έγκλημα και τα καινούργια ήθη κι έθιμα του εγκλήματος. Όμως η έρευνα που κάναμε για να συγκροτήσουμε την ιδέα και τον τρόπο της, μας άνοιξε έναν ορίζοντα και δημιουργήσαμε μία πρόταση για μια άλλη σειρά γενικότερη αστυνομική που να αφορά όλο το έγκλημα» αποκάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης μιλώντας για το “Τμήμα Ηθών” και την πρόταση που έγινε για να δημιουργηθεί ένα νέο.

Ερωτηθείς για τον Απόστολο Γκλέτσο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές και την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά, ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε ότι: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ασχολήθηκε στην πολιτική με την αυτοδιοίκηση κι ήταν πολύ επιτυχημένος δήμαρχος. Μπορείς να πεις ότι την πρώτη τετραετία εξελέγη λόγω διασημότητας, αλλά ο κόσμος δεν θα του χαριζόταν δεύτερη τετραετία λόγω διασημότητας. Όσον αφορά για την κεντρική πολιτική σκηνή τότε που είχε ιδρύσει το κόμμα του, πιστεύω ότι άπλωσε τα πόδια παραπάνω από το πάπλωμά του. Δεν έχει σημασία, καλό είναι να δοκιμάζεις τα πράγματα και να βλέπεις μέχρι που σε παίρνει. Τις αντιδράσεις του Γκλέτσου τις έχω ζήσει κι εγώ σε συνεργασία μας προς τρίτους. Κατά 90% είχε δίκιο, αλλά το έχανε λόγω της υπερβολής της αντίδρασης. Θα του έλεγα να είναι πολύ πιο ήρεμος».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ