Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω ο πατέρας μου να ακούει την Ραμόνα Βλαντή να λέει για την παιδεία μου»

Την Μέγκι Ντρίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσει που έκανε για την Ραμόνα Βλαντή, ενώ απάντησε και σε όσα δήλωσε η πρώην νικήτρια του My Style Rocks.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε: «αυτό το παιχνίδι το… πέρα – δώθε με την Ραμόνα γίνεται αρκετό καιρό και νομίζω ότι το απολαμβάνει η ίδια όλο αυτό γιατί θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο παραμένει στην επικαιρότητα. Βλέπω και τα σχόλια προς άλλους ανθρώπους που είναι παρόμοια. Όμως δεν είναι και κακό, ο καθένας έχει την τακτική του και δεν θα κρίνουμε αυτό. Θα κρίνουμε όμως όταν μιλάει για την παιδεία μου γιατί μάλλον δεν το κατάλαβε σωστά».

«Δεν έβριζα την Ραμόνα. Εκείνη την ώρα ήμασταν off camera αρχικά και εγώ η ίδια έδωσα το ΟΚ στον δημοσιογράφο και την εκπομπή να παίξει αυτή την ατάκα. Το μόνο που με στεναχώρησε πιο πολύ είναι που άκουσα μερικά σχόλια από παρουσιάστριες και πάνελ πως «δεν έπρεπε να το πει η Μέγκι αυτό». Γιατί; Η Ραμόνα έχει πει τόσα για μένα, δεν έχω ακούσει κάποιον να βγει και να πει πως «δεν έπρεπε να το πει η Ραμόνα αυτό». Εντάξει, υπάρχει μια κόντρα τηλεοπτική, συμβαίνει συχνά πυκνά μεταξύ μας», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν θέλω όμως να μπλέκουμε παιδείες και γονείς. Είχα την καλύτερη μητέρα στη ζωή μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που την είχα, οπότε δεν θέλω να αγγίξει κανένας αυτό το κομμάτι και να πει πως εκείνη δεν μου είχε δώσει παιδεία. Γιατί συνήθως η μαμάδες και οι γονείς δίνουν παιδεία. Πόσο μάλλον δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κάτσει ο πατέρας μου που είναι 67 χρονών, έχει κάνει τα πάντα, με έχει σπουδάσει και με έχει πάει στα καλύτερα, να ακούσει μια Ραμόνα η οποία δεν με ξέρει καν να σχολιάζει την παιδεία και τους γονείς μου» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Μέγκι Ντρίο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ