Ληστεία σε φούρνο στη Νέα Ιώνια: Απειλούσε την υπάλληλο με το πιστόλι στον κρόταφο

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησαν πελάτες, αλλά και υπάλληλοι σε φούρνο στην Νέα Ιωνία όταν ληστής με πιστόλι στα χέρια και φορώντας κράνος εισέβαλλε στο κατάστημα.

Κρατώντας πιστόλι και φορώντας κράνος ο δράστης εισβάλλει σε αρτοποιείο στην Νέα Ιωνία. Οι δύο υπάλληλοι και οι πελάτες αιφνιδιάζονται. Ο ληστής αρπάζει την μια υπάλληλο και της κολλάει το όπλο στο κεφάλι. Φωνάζει να του δώσουν τα χρήματα από το ταμείο.

«Ο ένας πήγε στην κοπέλα που είναι στο ταμείο. Της είπε που είναι τα λεφτά εκείνη βέβαια τι να κάνει φοβήθηκε τα έδωσε», περιέγραψε κάτοικος της περιοχής.

Ο δράστης, όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας του αρτοποιείου πλησιάζει στο ταμείο απειλώντας συνεχώς με το όπλο. Η κοπέλα το ανοίγει. Ο κακοποιός πέφτει πάνω και αρπάζει τα χαρτονομίσματα, κάποια του του πέφτουν και σκύβει να τα μαζέψει.

Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα ενώ οι δύο κοπέλες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα η μια δεν μπορεί ακόμα, όπως λέει, να επιστρέψει στην δουλειά της.

Παλλήνη: Δυο γυναίκες εισέβαλαν σε πολυκατοικία χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα

Στόχος δύο γυναικών έγινε πολυκατοικία στην περιοχή της Παλλήνης. Κάμερα ασφαλείας τις κατέγραψε να στέκονται έξω από το σπίτι. Η μια βγάζει μια κάρτα από την τσέπη της και παραβιάζει την εξώπορτα.

Μόλις μπήκαν μέσα ξεκίνησαν να ψάχνουν όροφο προς όροφο τα διαμερίσματα. Δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι και τράπηκαν σε φυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες διέρρηξαν σπίτι. Στόχος τους έγινε και μια πολυκατοικία στην Αγία Παρασκευή.

Χθες στις έντεκα και 40 οι τρεις γυναίκες διέρρηξαν το υπόγειο αυτής εδώ της πολυκατοικίας. Οι ιδιοκτήτες που ήταν μέσα άκουσαν την φασαρία και κατέβηκαν να δουν τι συμβαίνει. Τότε ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με εκείνες.

«Ειδοποιήθηκε γρήγορα η αστυνομία κατάφερε και έπιασε 2 από τις τρείς. Κλειδώνουμε όλη μέρα όλο το εικοσιτετράωρο τα σπίτια», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

πηγή: MEGA TV

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ