Κώστας Τσουρός σε Ελεονώρα Μελέτη: «Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι, δεν σε έχουν ενημερώσει καλά»

Ελεονώρα Μελέτη και Κώστας Τσουρός είχαν έναν διάλογο όλο νόημα στο ξεκίνημα του Mega Καλημέρα, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους και με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον δημοσιογράφο να αναλαμβάνει δική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, αιτία στάθηκαν οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, όταν η Ελεονώρα Μελέτη απευθύνθηκε στον Κώστα Τσουρό λέγοντάς του: «Εγώ πάντως εμπνεύστηκα από την Ελένη Τσολάκη, η αλήθεια είναι. Και θα υιοθετήσω τις δηλώσεις της. “Θα είμαι δίπλα του σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει”. Για τον Τσουρό το λέω».

«Νόμιζα ότι το λες για τον Κωνσταντάρα» απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

«Εσύ δεν είσαι στην εκπομπή; Ο Κωνσταντάρας έχει κλείσει στον ΣΚΑΪ από όσο ξέρω» αποκρίθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον δημοσιογράφο να ρωτά: «Γιατί; Σου είπαν ότι θα φύγω; Εδώ θα κάθομαι».

«Όχι αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, λέω εγώ τώρα… “Είχα μάθει για την πρόταση που είχε αλλά το κράτησα μυστικό, όπως κάνουν οι φίλοι”» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη στο πλαίσιο πλάκας, με τον Κώστα Τσουρό να προσθέτει στην ίδια διάθεση: «Εδώ θα κάθομαι. Δεν σε έχουν ενημερώσει καλά. Αυτή η καρέκλα δεν αλλάζει εκτός αν κάτσει η Ραμόνα Βλαντή που θέλει να είναι δίπλα σου. Για τη Ραμόνα φεύγω».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ