Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το μαγικό ταξίδι τους στην Ιορδανία – Φωτογραφίες

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη φορτωμένη καθημερινότητα έχουν επιλέξει να κάνουν εδώ και κάποιες εβδομάδες η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση.

Το αγαπημένο ζευγάρι άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και αποφάσισε να χαλαρώσει κάνοντας διάφορες εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια και performer και ο γοητευτικός πολίστας αυτή τη φορά επέλεξαν έναν ξεχωριστό προορισμό, την Ιορδανία.

Την αποκάλυψη έκανε η Κόνι Μεταξά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις πρώτες της στιγμές εκεί.

Βόλτα στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, εξορμήσεις σε εντυπωσιακά αξιοθέατα και δοκιμές ξεχωριστών γεύσεων είναι μόνο μερικά από αυτά που μας δείχνει η Κόνι Μεταξά μέσα από τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Την Παρασκευή 23/6 ήταν η δεύτερη ημέρα του ζευγαριού στην Ιορδανία και όπως ήταν αναμενόμενο επέλεξαν να επισκεφθούν την Πέτρα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με την Κόνι Μεταξά να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ