Κωνσταντίνος Βασάλος: Με πόσα χρήματα έφυγε από το «Survivor All Star»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό (21/6) επεισόδιο του “Survivor All Star” είδε την πόρτα της εξόδου.

Η αποχώρησή του ήταν κάθε άλλο παρά αναμενόμενη, καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαινόταν να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να είναι ο νικητής του “Survivor All Star”, μόνο χαμένος δεν είναι, αφού κατάφερε να φύγει έχοντας συγκεντρώσει ένα πάρα πολύ καλό ποσό.

Δεδομένου του ότι κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ για 24 εβδομάδες και με βάση την πληροφορία που θέλει τους παίκτες της φετινής σεζόν να λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έφυγε από το παιχνίδι με το ποσό των 120.000 ευρώ.

Δεν περίμενε την αποχώρησή του

Πάντως αν κάτι έγινε ξεκάθαρο χθες, ήταν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν περίμενε πως θα αποχωρούσε εχθές.

Ο παίκτης των κόκκινων μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, δήλωσε: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όχι εντάξει, όλα καλά. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και μένα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Είναι αυτό που είπα και πριν, δεν είχα κανένα συναίσθημα, οπότε ότι αποχωρώ σήμερα είναι μια λύτρωση. Μία λύτρωση του τύπου, το ταξίδι έφθασε στο τέλος, συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι και εγώ πορεύομαι και πάω σπίτι μου. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Τον Σάκη τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν χαρακτήρα, σαν άνθρωπο. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης στο Survivor All Star

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ