Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το “Survivor All Star” έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: «Επιστρέφω στα καλύτερα μου».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν περίμενε να αποχωρήσει, λέγοντας: «Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όχι εντάξει, όλα καλά. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και μένα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Είναι αυτό που είπα και πριν, δεν είχα κανένα συναίσθημα, οπότε ότι αποχωρώ σήμερα είναι μια λύτρωση. Μία λύτρωση του τύπου, το ταξίδι έφθασε στο τέλος, συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι και εγώ πορεύομαι και πάω σπίτι μου. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Τον Σάκη τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν χαρακτήρα, σαν άνθρωπο. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors».

Πάντως έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει, με βάση τις φήμες που θέλουν τους φετινούς παίκτες να λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, 120.000 ευρώ για τις 24 εβδομάδες που παρέμεινε στο “Survivor All Star”.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ