Κωνσταντίνος Αργυρός – Panik Platinum: Συνεχίζουν μαζί τον δρόμο των επιτυχιών! Ανανέωσαν το συμβόλαιο συνεργασίας τους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum συνεχίζουν τον δρόμο των τεράστιων κι ασταμάτητων επιτυχιών που μαζί δημιουργούν από το 2017, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους!

Η υπογραφή των νέων συμβολαίων με τους συνιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε μέσα σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του team της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις και η Panik Platinum είναι πανέτοιμοι για τα επόμενα κοινά τους βήματα!

Από το 2017, οπότε και ξεκίνησε η συνεργασία τους, η Panik Platinum και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές κι έχουν γράψει μουσική ιστορία, χαράσσοντας μία άκρως επιτυχημένη, διαρκώς ανοδική και ιδιαίτερης αισθητικής διαδρομή, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στις live εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων, έχουν χαρίσει τα πολυπλατινένια albums «Το Κάτι Παραπάνω» και «22», με δεκάδες τραγούδια που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και έγιναν διαχρονικά, τα οποία μετρούν πάνω από 130 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 410 εκατομμύρια YouTube views και κάθε φορά γίνονται no1 trend επί σειρά ημερών.

Εξίσου ισχυρή είναι και η παρουσία τους στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, καθώς κάθε φορά κατακτούν την κορυφή. Ενδεικτικά, με τον δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω» σημειώθηκε ένα πρωτοφανές κι εντυπωσιακό σερί, καθώς όλα τα τραγούδια του album μπήκαν στο top20 του επίσημου airplay chart, με πέντε από αυτά να είναι στο no1 επί σειρά εβδομάδων, ενώ 2 τραγούδια από το album «22» (τα «Ηλιοβασίλεμα» και «Αφού Σε Βρήκα Δεν Σ’ Αφήνω») κατέλαβαν ταυτόχρονα το no1 και το no2 του ραδιοφωνικού airplay για περισσότερο από έναν συνεχόμενο μήνα.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει κάνει πέντε διαδοχικές sold out περιοδείες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάλιστα, η περσινή του περιοδεία, «Eleftheros Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, η οποία ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ σ’ ένα μεγαλειώδες live με τον παγκοσμίου φήμης 50 Cent, ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία Έλληνα καλλιτέχνη τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ σε λίγες ημέρες, στις 23 Ιουνίου, ξεκινά, από την Λάρνακα της Κύπρου, η φετινή μεγάλη περιοδεία, «Elpida Tour by Coca-Cola».

Επίσης, τα σχήματα στα οποία ηγείται επικρατεί πάντα το αδιαχώρητο, ενώ έχει κάνει εντυπωσιακά acts στα μεγαλύτερα μουσικά events Ελλάδας και Κύπρου (π.χ. MAD VMA, Madwalk, Ημέρα Θετικής Ενέργειας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) και sold out εμφανίσεις σε εμβληματικούς χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό.


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ