Κατερίνα Παπουτσάκη: «Κλαίγαμε μέχρι το πρωί – Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Με συγκίνηση μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη για το τέλος της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» αλλά και την σχέση της με τους συμπρωταγωνιστές της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο πάρτι που έγινε μετά το τέλος των γυρισμάτων όλοι οι συντελεστές έκλαιγαν. «Κλαίγαμε όλη την ώρα μέχρι στις 4 το πρωί κλαίγαμε. Αδύνατο να αποχωριστούμε ένας τον άλλον», είπε στην εκπομπή Στούντιο 4 η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε ερώτηση ποιος θα της λείψει περισσότερο η ηθοποιός απάντησε: «Όλοι θα μου λείψουν».   «Δεν ξέρω πως θα είναι αυτό, ειλικρινά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αποχωριζόμαστε την Μαίρη, τον Στέλιο, όλο τον κόσμο των ‘Καλύτερων μας χρόνων’. Είναι ένα σύμπαν μαγικό και πάλι μου έρχεται να κλαίω. Και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ηθοποιός.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι όλοι ήταν πολύ συνεργάσιμοι και οι ηθοποιοί είχαν έναν κοινό υποκριτικό κώδικα που έκανε πιο ωραία και πιο εύκολα τα γυρίσματα. «Με τον Μελέτη ήταν πάρα πολύ αστείο. Γιατί από την πρώτη στιγμή είχαμε αισθανθεί αυτή την οικειότητα. Ήταν φοβερό ήταν σαν να παίζαμε χρόνια. Και αυτό ήταν παρά πολύ εντυπωσιακό γιατί δεν είχαμε ξανασυναντηθεί ποτέ», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Επίσης ανέφερε ότι στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς παίζει και ο γιος της, Μάξιμος. «Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί –γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη- που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά», εξήγησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ